Tampereen Jäätelötehdas


EtusivuJäätelötTehtaanmyymäläCateringYritysOta yhteyttä
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas


Tampereen Jäätelötehdas

Tampereen Jäätelötehdas Oy on erikoistunut Italialaisen Gelaton eli artesaanijäätelön valmistukseen. Aloitimme valmistuksen vuonna 2007 ruohonjuuritasolta ja vuosien varrella olemme ammentaneet oppia gelaton ihmeellisestä makumaailmasta mm. opintomatkoilla ja kursseilla Italiassa.

Valmistamme Gelaton vanhojen italialaisten reseptien mukaan. Lisäämme resepteihin tarvittaessa ripauksen nykypäivää ja kehittelemme kaiken aikaa uusia jäätelömakuja. Raaka-aineet hankimme suomalaisista metsistä, puskista ja puutarhoista sekä alkuperämaasta Italiasta. Maito-, jogurtti-, sorbetti- tai juustopohjaisen gelaton valmistus tapahtuu aivan Tampereen naapurissa, Lempäälän Sääksjärvellä, sijaitsevassa tehtaassamme. Teemme kaiken alusta loppuun itse. Tuotteidemme kotimaisuusaste on raaka-aineista riippuen vähintään 80 %. Emme käytä keinotekoisia väriaineita. Perusmakujen lisäksi ideoimme ja valmistamme tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Asiakaskuntamme muodostuu ravintoloista sekä kahviloista. Saavumme myös erilaisiin juhliinne cateringvankkureillamme. Yhteinen nimittäjä asiakkaillemme on ehdoton laatutietoisuus ja halu tarjota mahtavia makuelämyksiä.

 
YHTEYSTIEDOT

Tampereen Jäätelötehdas Oy
Vikinraitti 8 
33880 Lempäälä
puh. +358 400 771 529

Katso aukioloajat Facebookista!

Oiva-raportit

TAMPEREEN JÄÄTELÖTEHDAS

Tampereen Jäätelötehdas aloitti italialaisen jäätelön myynnin vuonna 2004. Toiminta laajeni pian italialaisen jäätelön maahantuontiin ja samanaikaisesti kypsyi ajatus omasta jäätelön valmistuksesta. Tampereen Lakalaivan jäätelötehtaaseen hankittiin uudet koneet Italiasta vuonna 2007 ja jäätelönvalmistus alkoi. Maine hyvän italialaisen jäätelön valmistajana saavutti pian sekä kuluttajat että ravintolat.