Tampereen Jäätelötehdas


EtusivuJäätelötTehtaanmyymäläCateringYritysOta yhteyttä
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas
  • Jäätelötehdas


Näin jäätelö syntyy

Valmistamme gelatot ja sorbetit tehtaallamme alusta loppuun itse. Käytämme italialaisia reseptejä, joihin lisäämme ripauksen suomalaisuutta ja nykypäivää. Jäätelöihin käytetään vain aitoja raaka-aineita kuten sesongin marjoja ja hedelmiä sekä eri makuja. Tuotteidemme kotimaisuusaste on raaka-aineista riippuen vähintään 80 % ja jopa 93%.

Jäätelömassaan sekoitetaan raaka-aineet. Tästä massasta valmistuu Angelo Blu (Azzurro) makea sitrushedelmä-mansikkajäätelö ja Pera Cognac sorbet eli päärynä-konjakkisorbetti.
Massa on valmistunut jäätelöksi sekä sorbetiksi ja ne otetaan ulos viiden litran myyntipakkauksiin.
t

Viiden litran myyntipakkaukset kulkevat shokkipakastimien kautta pakkauslinjalle, jossa laitetaan kannet tuotteiden päälle. Näin on Tampereen Jäätelötehtaan valmistama jäätelö ja sorbetti valmiina myyntiin.
YHTEYSTIEDOT

Tampereen Jäätelötehdas Oy
Vikinraitti 8 
33880 Lempäälä
puh. +358 400 771 529

Katso aukioloajat Facebookista!

Oiva-raportit

TAMPEREEN JÄÄTELÖTEHDAS

Tampereen Jäätelötehdas aloitti italialaisen jäätelön myynnin vuonna 2004. Toiminta laajeni pian italialaisen jäätelön maahantuontiin ja samanaikaisesti kypsyi ajatus omasta jäätelön valmistuksesta. Tampereen Lakalaivan jäätelötehtaaseen hankittiin uudet koneet Italiasta vuonna 2007 ja jäätelönvalmistus alkoi. Maine hyvän italialaisen jäätelön valmistajana saavutti pian sekä kuluttajat että ravintolat.